Anderlecht-fans schrikken zich rot: Niet Sambi Lokonga, wel déze sterkhouder vertrekt

Anderlecht-fans schrikken zich rot: Niet Sambi Lokonga, wel déze sterkhouder vertrekt
Woensdag 19 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Er is geen ontkomen aan voor Anderlecht. Hoe graag ze ook hun jeugdige kern zouden willen behouden, door de financiële malaise zijn ze genoodzaakt om zeker een sterkhouder te verkopen.

Tot nu toe werd er altijd vanuit gegaan dat dat Sambi Lokonga zou zijn. De aanvoerder liet immers zelf al vallen dat hij klaar is voor een stap hogerop, bovendien is hij met zijn recente promotie tot Rode Duivel de meest aangewezen speler om het meeste geld binnen te brengen.

Maar in en rond het oefencentrum in Neerpede valt nu te horen dat niet Sambi Lokonga, maar wel Anouar Ait El Hadj die vertrekker zou zijn. Het kleine dribbelwonder is dit seizoen vaak in the picture gekomen en van hem wordt verwacht dat hij een nog grotere groeimarge heeft dan zijn ploegmaat.

Vandaar dat een rist buitenlandse (top)clubs zich gemeld hebben bij de entourage van de aanvallende middenvelder én bij de club zelf. Anderlecht zou zijn goudhaantje liever niet zien vertrekken, maar bij een niet te weigeren bod staat ook paars-wit machteloos.

Poll: Wie zou jij liever zien vertrekken deze zomer?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024