'Barcelona in shock na transferbeslissing van Lionel Messi'

'Barcelona in shock na transferbeslissing van Lionel Messi'
Woensdag 19 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Lionel Messi (33) is over iets meer dan een maand einde contract bij FC Barcelona. Duidelijkheid omtrent zijn toekomst is er nog niet. In Camp Nou maken ze zich steeds meer zorgen.

Barcelona zou Messi maar wat graag langer aan zich binden. De vraag is of dat gaat lukken. Messi zei niet op voorhand ‘neen’ tegen een contractverlenging, maar Barça slaagt er maar niet in om aan zijn eisen te voldoen. Zo wil de Argentijn dat het bestuur zich eens goed gaat bezinnen over de toekomst van de club.

Gebrek aan ambitie

Messi is op dit moment niet bepaald te spreken over de visie van Barcelona en stoort zich mateloos aan het gebrek aan ambitie. Zoals de kaarten nu liggen, wil Messi dan ook niet bijtekenen. Als Barça zijn sterspeler wil houden, zal het met een héél goed voorstel over de brug moeten komen.

Onder de huidige omstandigheden wordt een vertrek van Messi steeds waarschijnlijker. Hij zou weg willen, zo beweren bronnen rond de club. Voorzitter Joan Laporta voelt de bui al hangen. Hij vreest dat Messi niet gaat blijven en dat zou toch een zware mokerslag zijn voor Barça.

TAGS  I  Barcelona

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024