'Lionel Messi zet Barcelona voor blok en vraagt kans om over transfer te praten'

'Lionel Messi zet Barcelona voor blok en vraagt kans om over transfer te praten'
Donderdag 18 juni 2020 - 17:00   I   door Redactie

Lionel Messi (32) speelt al zijn hele carrière voor FC Barcelona, maar toch is het niet uitgesloten dat de Argentijn straks van club gaat wisselen. Messi overweegt een terugkeer naar Argentinië.

Wellicht keert Messi nog niet meteen terug naar Argentinië, maar de sterspeler van Barcelona wil wel de kans krijgen om zelf te beslissen over een vertrek uit Camp Nou. Daarom dat Messi tijdens de onderhandelingen aan het bestuur van Barça heeft gevraagd om opnieuw een vertrekclausule in zijn nieuwe overeenkomst te laten opnemen.

2023

Op die manier zou Messi iedere zomer kunnen beslissen of hij al dan niet bij Barcelona blijft. Messi zou de clubleiding daar dan ieder jaar wel over moeten inlichten vóór 10 juni. Barcelona gaat wellicht akkoord en zo zal Messi binnenkort bijtekenen tot de zomer van 2023.

Iedere zomer zou Messi dan gratis kunnen vertrekken naar een club buiten Europa. Hij zou zo rustig over een transfer kunnen praten. Messi heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit voor zijn jeugdclub Newell's Old Boys zou willen spelen.

Poll: Denk jij dat Messi ooit nog voor een andere club dan Barcelona gaat spelen?

TAGS  I  Barcelona

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024