Ongelofelijke details over ontslag van Mujangi Bia bij Lokeren lekken uit

Ongelofelijke details over ontslag van Mujangi Bia bij Lokeren lekken uit
Woensdag 06 februari 2019 - 17:36   I   door Redactie

Het avontuur van Geoffrey Mujangi Bia bij Sporting Lokeren was er een van korte duur. De Waaslanders lieten de flankaanvallen via een aangetekend schrijven weten dat hij ontslagen is en zich niet meer op de club hoeft te melden.

Aanvankelijk werd gedacht dat Bia aan de kant werd geschoven omdat hij de voorbije weken meermaals te laat op training was, maar niets is minder waar. Nu is uitgelekt dat de ex-speler van onder meer Standard het wel érg bont maakte op Daknam.

“Aanleiding voor dit ontslag om dringende reden, is niét het feit dat Mujangi Bia meer dan een handvol keer te laat kwam sinds Glen De Boeck twee weken geleden trainer werd - hij miste al meteen het begin van de allereerste training. Ook dat hij tijdens de tactische bespreking voor de match op Kortrijk niet aandachtig was, en tijdens de wedstrijd amper, en met tegenzin opwarmde, werd nog met de mantel der liefde toegedekt”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Stoel vloog door de kamer

“Die laatste twee feiten zorgden er wel voor dat het zaterdagnacht, na de nederlaag op KV Kortrijk bij terugkomst aan het Daknamstadion, tot een discussie kwam tussen de trainersstaf en Mujangi Bia. De middenvelder werd daarbij op een bepaald moment zo kwaad, dat hij plots een stoel nam, en die, tot verbijstering van de aanwezige trainers, door het bureau keilde, op een koffieapparaat.”

Poll: Denk jij dat Mujangi Bia snel onderdak zal vinden bij een andere Belgische club?

TAGS  I  Lokeren  I  Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024