Stapt Glen De Boeck alweer op bij Sporting Lokeren?

Stapt Glen De Boeck alweer op bij Sporting Lokeren?
Vrijdag 01 februari 2019 - 14:36   I   door Redactie

Het gaat niet goed met Sporting Lokeren. De ploeg van Roger Lambrecht is allerlaatste in de Jupiler Pro League en bovendien kwamen er tijdens de voorbije maand ook nauwelijks versterkingen.

Her en der werd al gesuggereerd dat trainer Glen De Boeck - hij is al de derde dit seizoen - niet lang op Daknam zou werken. Zelf wil de nieuwe coach dat evenwel niet gezegd hebben. De Boeck sluit immers niet uit dat hij met Lokeren in 1B gaat werken.

"Dat zou perfect kunnen. Als er een plan is. Tweede klasse was vroeger vrij amateuristisch, maar 1A en 1B, dat zijn nu twee professionele reeksen. En ik ben een professional. Als ik in 1A kan werken, dan ook in 1B", aldus de trainer in Het Laatste Nieuws.

Al wil De Boeck zich uiteraard liefst redden met de Waaslanders. "Ik ben ervan overtuigd dat we erin moeten blijven geloven, zelfs al zijn we afhankelijk van wat anderen doen. Ik besef dat we minstens 12 op 21 moeten halen. Wat niet makkelijk is, maar ook niet onmogelijk. Er zijn al gekkere dingen gebeurd in het voetbal, hé?"

Poll: Kan De Boeck Lokeren in 1A houden?

TAGS  I  Lokeren

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024