Trond Sollied haalt fors uit naar Lokeren en Roger Lambrecht

Trond Sollied haalt fors uit naar Lokeren en Roger Lambrecht
Maandag 21 januari 2019 - 09:08   I   door Redactie

Sporting Lokeren besliste zondagnamiddag om de samenwerking met Trond Sollied stop te zetten. Voorzitter Roger Lambrecht had na de 4-1-nederlaag in en tegen Eupen duidelijk geen vertrouwen meer in zijn trainer. Sollied hekelt de manier waarop hij aan de kant werd geschoven.

“Ik heb het zelfs via de media moeten vernemen”, vertelt Sollied in Het Nieuwsblad over zijn ontslag. “Pas om 16 uur heeft de voorzitter me persoonlijk ingelicht. Prima als je niet meer wil samenwerken, maar vertel dat dan gewoon. Ik was daar om Lokeren te helpen. Als mijn hulp niet meer nodig is, heb ik daar geen probleem mee. Ik ben geen emotionele mens."

Toch heeft Sollied geen spijt van zijn keuze voor Lokeren. "Mijn keuze voor Lokeren was een rationele beslissing. Ik wist dat het moeilijk zou worden, maar geen mission impossible. Ik heb dus geen inschattingsfout gemaakt, nee. De nederlaag tegen Eupen kwam hard aan, maar je moet door dat resultaat heen kijken."

"Ik ben geen tovenaar of had geen elf nieuwe spelers"

"Ik ben geen tovenaar of had geen elf nieuwe spelers. De resultaten konden beter, ja. Maar gefaald heb ik niet. Ik heb alleen mijn taak niet kunnen afwerken. Er waren nog 24 punten te verdienen. Toch laat ik de ploeg in goede omstandigheden achter. En dat ze dezelfde dag nog een vervanger aanstellen, zegt ook alles", haalt Sollied tot slot nog hard uit naar de club die hij verlaat.

Poll: Is het ontslag van Sollied terecht?

TAGS  I  Lokeren  I  Eupen

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024