'Chelsea aanvaardt schokkende deal: 150 miljoen én sterspeler voor Hazard'

'Chelsea aanvaardt schokkende deal: 150 miljoen én sterspeler voor Hazard'
Vrijdag 21 december 2018 - 14:32   I   door Redactie

Er is de voorbije maanden al heel wat inkt gevloeid over de toekomst van Eden Hazard. De Rode Duivel is in de zomer van 2020 einde contract bij Chelsea en droomt van een nieuwe uitdaging bij een andere Europese grootmacht.

Real Madrid is en blijft de absolute droombestemming van de 27-jarige Chelsea-vedette. Hazard heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij op een dag graag een speler van De Koninklijke zou willen zijn.

Vorige zomer blokkeerde Chelsea het vertrek van Hazard nog, tijdens de komende transferperiode(s) liggen de kaarten anders. Hazard wil niet bijtekenen en Chelsea beseft dat het zal moeten meewerken aan een transfer.

En hoewel het contract van Hazard nog maar 1,5 jaar doorloopt, gaat de Londense topclub nog een pak geld verdienen aan de Belg. Volgens de laatste geruchten in de Spaanse en Engelse media zou Real Madrid een bod van 150 miljoen euro, plus sterspeler Isco, hebben neergelegd bij Chelsea.

Chelsea gaat akkoord

Het bestuur van The Blues zou al aan de collega's van Real hebben laten weten dat ze instemmen met die voorwaarden. Als ook Hazard er straks nog uit geraakt met de regerende Champions Leaguewinnaar, staat niets een transfer nog in de weg.

Poll: Is Eden Hazard dit allemaal waard?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024