Praet heeft korte maar krachtige boodschap na selectie voor Rode Duivels

Praet heeft korte maar krachtige boodschap na selectie voor Rode Duivels
Vrijdag 05 oktober 2018 - 19:40   I  

Zijn laatste (én enige interland) dateerde van 2014. Toen mocht Dennis Praet een kwartier meespelen in de 3-1 overwinning tegen Ijsland. De voormalige Gouden Schoen verdween vervolgens; ondanks knappe prestaties bij zijn club Sampdoria, wat op de achtergrond. Nu acht Martinez Praet dus rijp voor de volgende stap.

Sporza citeerde Martinez tijdens de persconferentie van de nationale ploeg, toen de selectie van Dennis Praet ter sprake kwam. "Praet wou ik vorige keer al oproepen, maar toen was hij geblesseerd. We volgen hem al lang en hebben ook een goeie relatie met zijn team Sampdoria. We willen hem op dit niveau aan het werk zien"

Praet neemt de plaats in van Birger Verstraete, die vorige keer voor het eerst in de selectie van de Rode Duivels zat. Martinez laat echter aan Sporza weten dat Verstraete nog steeds in de plannen van de bondscoach past, maar dat Praet nu zijn kans verdiende. 

Update 19:40

Ook Praet zelf heeft ondertussen de tijd gevonden om te reageren op het heugelijke nieuws. Hij is ontzettend gelukkig dat hij er na vier jaar opnieuw bij is. "Terug na vier jaar", versterkte hij nog met hartjes in de ogen via Instagram. De ex-spelers van Anderlecht hengelde al een tijdje naar een nieuwe selectie. Nu heeft hij die eindelijk te pakken.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Sampdoria

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024