"Ik denk dat Hazard naar Real Madrid verhuist"

Donderdag 27 september 2018 - 08:12   I   door Redactie

Jamie Carragher houdt zijn hart vast voor Chelsea. De analist vreest dat Eden Hazard komende winter of zomer naar Spanje zal verhuizen.

Hazard werd de voorbije maanden al nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid. De Rode Duivel bleef bij Chelsea en speelt nu op een absoluut wereldniveau. Omdat Hazard straks zijn laatste contractjaar ingaat, ziet Carragher een transfer gebeuren.

"Er zullen zeker vragen komen in januari of in de zomer als hij nog maar een jaar contract heeft", zegt Carragher. Hazard heeft zijn verbintenis nog steeds niet verlengd bij Chelsea. "Dan krijg je een situatie zoals bij Courtois en hij eindigde bij Real Madrid.

"Ik probeer Hazard niet weg te krijgen bij Chelsea, maar als Real Madrid of Barcelona zich voor één van je spelers meldt, dan is het moeilijk om je speler te houden. Het is altijd een droom om voor Real of Barça te spelen, zeker voor buitenlandse spelers", aldus Carragher.

Probleem voor Chelsea

"Liverpool heeft het aan de hand gehad met Xabi Alonso en Luis Suarez, Cristiano Ronaldo verliet Manchester United. Ik denk dat Chelsea in de zomer een probleem heeft (lees: Hazard naar Real)", zegt de oud-speler van Liverpool.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024