‘Zidane verklapt aan vrienden bij welke topclub hij aan de slag gaat’

‘Zidane verklapt aan vrienden bij welke topclub hij aan de slag gaat’
Vrijdag 24 augustus 2018 - 14:08   I  

Zinédine Zidane hield het na het afgelopen seizoen voor bekeken als trainer van Real Madrid. Na onder meer drie eindoverwinningen in de Champions League vond de Franse oefenmeester de tijd rijp om een nieuwe weg in te slaan.

Momenteel heeft Zidane nog geen nieuwe uitdaging beet, hij kijkt nog even de kat uit de boom. Tijdens de voorbije weken werd de Fransman al voorzichtig in verband gebracht met Manchester United, waar José Mourinho onder vuur ligt. En er blijkt effectief wel iets te spelen tussen Zidane en The Red Devils.

The Sun weet dat Zidane in zijn nabije omgeving heeft laten weten dat hij ervan uitgaat dat Manchester United snel bij hem zal uitkomen als het beslist om Mourinho aan de kant te schuiven. Meer zelfs: Zizou verklapte reeds aan zijn vrienden dat hij binnen afzienbare tijd op Old Trafford aan de slag zal gaan als T1.

Mourinho en Woodward op ramkoers

Voorlopig krijgt Mourinho nog het vertrouwen van het Manchester United-bestuur, maar het is een publiek geheim dat The Special One niet langer door één deur kan met CEO Ed Woodward. Als de resultaten ook de komende weken uitblijven, is het niet uitgesloten dat de kop van Mourinho rolt.

Poll: Zou Zidane een goede coach zijn voor Manchester United?

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024