Sarri laat zich na verloren wedstrijd tegen City uit over vertrek Courtois

Sarri laat zich na verloren wedstrijd tegen City uit over vertrek Courtois
Zondag 05 augustus 2018 - 20:45   I  

Thibaut Courtois wil zo graag naar Real Madrid, maar Chelsea heeft het aanbod van de Madrilenen nog steeds niet aanvaard. De reden? De Blues hebben nog geen vervanger gevonden voor de Rode Duivel. Een probleem, want over vijf dagen sluit de transfermarkt in Engeland. De tijd dringt dus.

"Voor hem is het een grote beslissing, want hij wil dicht bij zijn familie zijn en er is een aanbod binnen bij Chelsea", aldus Christophe Henrotay, de zaakwaarnemer van Courtois, in The Sun. Hij benadrukt dat financiële redenen niet aan de basis liggen. "We hebben gelezen dat financiële redenen aan de oorzaak zouden zijn. Het klopt dat hij bij het aanbod financieel vooruitgang boekt, maar hij heeft nog een beter aanbod elders afgewezen, net omdat er meer speelt dan enkel het geld."

Na de verloren wedstrijd tegen Manchester City ging Chelsea-coach Maurizio Sarri in op die uitspraken van zijn zaakwaarnemer en over een eventueel vertrek van Courtois. De coach wil eerst met de doelman zelf praten. "De woorden van zijn manager zijn voor mij niet belangrijk. Ik wil van Courtois zelf horen of hij er ook zo over denkt. Ik wil enkel werken met spelers met heel veel motivatie."

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024