Sarri spreekt klare taal over een vertrek van Courtois én Hazard

Sarri spreekt klare taal over een vertrek van Courtois én Hazard
Donderdag 02 augustus 2018 - 15:45   I  

Thibaut Courtois en Eden Hazard zijn tot op heden nog steeds speler van Chelsea. Dat hadden de Rode Duivels zelf wellicht liever anders gezien. Courtois mag niet vertrekken tot wanneer ze in Londen een vervanger hebben gevonden, terwijl Eden Hazard eigenlijk gewoon niet mag vertrekken. Tenzij Real Madrid een onrealistisch hoog bedrag op tafel wil leggen.

Beide heren hoeven wel niet te vrezen dat Chelsea ook komend seizoen die saaie ploeg zal zijn zoals het geval was onder Antonio Conte. Maurizio Sarri, de nieuwe coach van Chelsea, staat namelijk voor aantrekkelijk en offensief voetbal.

Daarvoor heeft hij wel de juiste spelers nodig en daarom hoopt hij ook dat beide heren gewoon bij de club zullen blijven. Dat vertelde hij op de website van de club. Hij beschouwt Courtois en Hazard als echte topspelers en die moeten gewoon blijven bij de Blues. 

"We willen zou houden"

“Zaterdag zie ik ze voor de eerste maal”, verduidelijkte de trainer. “Op dit moment weet ik niet hoe de zaken er voor staan en is er geen nieuws. Courtois en Hazard zijn toppers, en elke club wil zijn bepalende spelers houden. Wij proberen het te doen.” Zo verduidelijkte Sarri volgens Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024