Kevin De Bruyne mist meteen eerste wedstrijd bij Manchester City

Kevin De Bruyne mist meteen eerste wedstrijd bij Manchester City
Donderdag 02 augustus 2018 - 12:27   I  

Ook in de grote competities rolt de bal binnenkort weer. In Engeland trappen bekerwinnaar Chelsea en kampioen Manchester City het nieuwe seizoen op gang met de Community Shield – de Supercup. Zonder Kevin De Bruyne.

De Rode Duivel mist de officieuze start van het nieuwe seizoen omdat hij na het WK in Rusland van een langere vakantie genoot. De Bruyne zal de Community Shield bijwonen, maar nog niet in actie komen.

“Bij Manchester City keren de spelers vroeger terug omdat ze erbij willen zijn als het seizoen begint”, zegt Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne, in Het Belang van Limburg. “Kevin had de toestemming om weg te blijven tot maandag, maar hij wil zondag absoluut in Wembley zijn om de Community Shield tussen City en Chelsea te zien.”

Groepssfeer

Vanaf dan ligt de focus voor de volle honderd procent op het nieuwe seizoen bevestigt De Koster. “Zondagavond reist hij dan met de ploegmaats naar Manchester. De groepssfeer was de sleutel tot het succes van vorig jaar en Kevin wil er graag vanaf dag één weer bij zijn.”

TAGS  I  Manchester City  I  Chelsea

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024