Jonge Zhegrova steelt de show tegen Fola Esch

Woensdag 01 augustus 2018 - 19:45   I

Racing Genk stond voor een overbodige return tegen het Luxemburgse Fola Esch. Hét moment voor Philippe Clement om enkele jonge Genkies de kans te geven om zich in de kijker te spelen. En dat gebeurde ook.

Het was na de heenwedstrijd al duidelijk dat de Luxemburgers meer dan één maat te klein was voor de Limburgers. Ook vandaag was dat het geval, want na een kwartier stond het al 0-2. Edon Zhegrova opende de score, Bryan Heynen deed er enkele minuten later al eentje bij.

Na de rust mocht Zinho Gano nog wat punten scoren. Hij scoorde zijn eerste in Genkse loondienst en kon zo zijn basisplaats bekronen. Clement moest zich wel even opwinden toen Stefano Bensi enkele minuten later de 1-3 kon scoren, maar lang konden de Luxemburgers niet genieten van hun doelpunt. De Genkse uitblinker Zhegrova bekroonde zijn sterke wedstrijd met zijn tweede doelpunt. Genk zo bijzonder eenvoudig naar de volgende ronde.