'Wanhopig Chelsea onderneemt ultieme poging om Courtois te houden'

'Wanhopig Chelsea onderneemt ultieme poging om Courtois te houden'
Donderdag 02 augustus 2018 - 09:15   I   door Redactie

Thibaut Courtois is van plan om het spel hard te spelen. De doelman wil van geen contractverlenging bij Chelsea weten en dat heeft hij volgens The Sun de Engelse club nog eens duidelijk gemaakt.

Courtois hoopt op een transfer naar Rael Madrid. Hij wil terugkeren naar Spanje om dichter bij zijn familie te wonen. Alleen lijkt de transfer naar Real er maar niet te komen. Chelsea wil de doelman niet kwijt, maar pogingen om hem te overhalen met een beter contract lukken niet.

Courtois heeft nu aan het bestuur duidelijk gemaakt dat hij wenst te vertrekken. Indien Chelsea hem niet laat gaan, zal hij volgend jaar gratis vertrekken. Hij is immers niet van plan zijn in 2019 aflopende contract nog te verlengen.

Geen ultimatum

De tijd begint dus te drukken voor Courtois, maar Kristof Terreur, journalist van Het Laatste Nieuws, benadrukt via Twitter dat er geen ultimatum is voor een transfer. Chelsea weet al een tijdje dat Courtois weg wil en is daarom ook al langer op zoek naar een vervanger. Die vinden ze voorlopig gewoon niet, waardoor ook een transfer van Courtois voorlopig nog niet in orde is geraakt.

Update: Sarri moet Courtois overtuigen

Volgens het Spaanse AS hoopt Real Madrid nog steeds met Courtois aan de haal te gaan. Bij Chelsea doen ze evenwel moeilijk, omdat ze nog steeds geen vervanger gevonden hebben voor hun onbetwiste nummer één.

Nu gaat Chelsea ook een ultieme poging ondernemen om Courtois te houden. Nieuwbakken trainer Maurizio Sarri wil met Courtois praten, in de hoop hem te overtuigen. Benieuwd of dat zal lukken, want Courtois wil heel graag naar Real Madrid verhuizen.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024