Smolders weet al wie er kampioen gaat worden dit seizoen

Smolders weet al wie er kampioen gaat worden dit seizoen
Woensdag 28 december 2016 - 13:45   I   door Redactie

Tim Smolders is tegenwoordig aan de slag bij eersteprovincialer Zwevezele. De ex-Bruggeling weet ook al wie er dit seizoen kampioen gaat worden.

Smolders volgt de Jupiler Pro League nog op de voet. De middenvelder denkt intussen al te weten wie er kampioen gaat worden. "Club is voor mij - meer nog dan Anderlecht - weer dé grote titelfavoriet. Als je ziet dat Engels en Refaelov aan het terugkomen zijn, kunnen ze na Nieuwjaar meteen met hun basisploeg spelen. Ik denk ook dat ze in de transferperiode nog zullen uitpakken", luidt het bij Smolders in Het Laatste Nieuws.

"Dat Vossen zich manifesteert, maakt me heel blij. Als je ziet hoeveel goals en assists Jelle verzamelt, heeft hij zijn vaste plek wel verdiend. Wat de Champions League betreft, is het een dubbel verhaal. Ik snap dat je op bepaalde momenten voor de competitie kiest, maar voor het publiek is het allesbehalve leuk als je in de laatste match tegen Kopenhagen voor een veredeld B-elftal kiest."

"Ten slotte hebben ze een heel jaar voor de Champions League gestreden. Hun groep was ook niet zó sterk, want er waren veel betere groepen. We moeten vaststellen dat de kloof met het Champions League-voetbal toch groter en groter wordt."

TAGS  I  Tim Smolders  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024