Roberto Martinez neemt érg verrassende beslissing in hotel van Rode Duivels

Roberto Martinez neemt érg verrassende beslissing in hotel van Rode Duivels
Vrijdag 15 juni 2018 - 16:34   I  

De Rode Duivels vertoeven ondertussen al sinds woensdag in Rusland, waar ze zich voorbereiden op hun eerste WK-duel tegen Panama. Roberto Martinez toonde zich op een persconferentie al tevreden over het hotel waar de nationale ploeg verblijft. Maar blijkbaar is onze bondscoach niet de moeilijkste.

Het Nieuwsblad weet immers dat Martinez verrassend genoeg niet in een suite verblijft. Dikwijls opteren bondscoaches voor een suite, zeker als ze voor een langere periode in hetzelfde hotel verblijven. Een mening die de sobere Martinez blijkbaar niet deelt.

De Spanjaard verblijft in de Moscow Country Club in een gelijkaardige kamer als die van de spelers. Martinez stelde één belangrijke eis: hij wilde – net als in het hotel in Tubeke overigens – een tafeltje op zijn kamer. Dat tafeltje heeft de bondscoach nodig voor als hij wil vergaderen met zijn staf.

Voor het overige is er geen verschil met de kamers van de Rode Duivels. We kunnen ons inbeelden dat er heel wat moeilijkere bondscoaches rondlopen in Rusland.

Poll: Is Martinez een goede bondscoach voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024