Club tot het uiterste gedreven: 'Dit vraagt Genk plots voor Schrijvers'

Club tot het uiterste gedreven: 'Dit vraagt Genk plots voor Schrijvers'
Woensdag 06 juni 2018 - 10:14   I  

Club Brugge wil Siebe Schrijvers en Siebe Schrijvers wil naar Club Brugge. Dat is al een tijdje duidelijk, nu is het enkel en alleen nog wachten tot er een akkoord uit de bus valt. KRC Genk wil zijn jeugdproduct best naar het Jan Breydelstadion laten gaan, maar de Limburgers spelen het spel hard. Keihard.

Hoewel Schrijvers' contract in de zomer van 2019 afloopt en Genk niet écht in een sterke positie zit om te onderhandelen, spelen algemeen directeur Erik Gerits en sportief directeur Dimitri De Condé het spel hard tijdens de onderhandelingen. Ze zijn niet van plan om Schrijvers, die volgende zomer gratis en voor niets kan vertrekken, voor een appel en een ei te laten gaan.

Dat de vraagprijs van de Limburgers pittig is, lekte vorige week al uit. Genk verlangt een transfersom van om en bij de 3 miljoen euro. Club Brugge wilde dat bedrag aanvankelijk niet ophoesten, maar Vincent Mannaert en co draaiden uiteindelijk toch bij.

3 miljoen, plus bonussen én percentage op dooverkoop

En toch zal blauw-zwart er straks niet komen met een totaal van 3 miljoen euro. Bij Genk kunnen ze de Brugse Champions League-miljoenen ruiken en daarom eisen ze nog meer. Het Belang van Limburg weet dat Genk naast de transfersom van 3 miljoen ook toekomstige bonussen én een percentage op een latere doorverkoop in de deal wil opnemen.

Pas als Club Brugge aan die eisen voldoet, kan de transfer tot stand komen. Ondanks de moeilijke onderhandelingen, lijkt een akkoord tussen alle betrokken partijen in de maak. Mogelijk volgt er zelfs vandaag (woensdag, nvdr.) al witte rook. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Is dit een redelijke vraagprijs voor Schrijvers?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024