Buffel gaat door en zet deur open voor transfer naar deze Belgische clubs

Buffel gaat door en zet deur open voor transfer naar deze Belgische clubs
Maandag 04 juni 2018 - 10:07   I  

Het is nu ook écht zeker: Thomas Buffel gaat nog niet met voetbalpensioen. De 37-jarige middenvelder kondigde maandagvoormiddag op een persconferentie in Genk aan dat hij nog zeker één seizoen doorgaat als profvoetballer. Een aanbieding van Genk, dat de Bruggeling een andere job binnen de club wilde aanbieden, legde Buffel (voorlopig?) naast zich neer.

“Ik had er graag nog een jaar bijgedaan bij Genk, maar helaas is daar anders over beslist. Ik leg er mij met spijt in het hart bij neer, maar ik blijf fan van Genk”, tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Buffel.

“Ik ben trots op wat we met Genk gerealiseerd hebben. Het is een hele eer om hier 388 wedstrijden te spelen. Ik voelde altijd dat de club achter mij stond in moeilijke momenten. Ik wens hen veel succes.”

"Ambitieuze club"

We zien Buffel volgend seizoen ongetwijfeld terug bij een andere Belgische club. Waar is nog niet duidelijk, maar de speler zet de deur wel open voor een ambitieuze club zoals Antwerp of Cercle Brugge - twee ploegen die al geïnteresseerd waren. “Ik wil nog niet stoppen en ga nog een jaar door. Het wordt nu kijken wat de beste keuze is. Ik heb meteen al aanbiedingen gekregen. Als ik verder doe, moet het bij een ambitieuze club zijn.”

Poll: Kan Buffel nog mee op het hoogste niveau?

TAGS  I  Buffel  I  RC Genk  I  Antwerp  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024