Vertonghen kan niet zwijgen over deze Rode Duivel: "Moet hem uitlichten"

Vertonghen kan niet zwijgen over deze Rode Duivel:
Vrijdag 01 juni 2018 - 23:30   I  

Jan Vertonghen ziet er naast het veld uit als iemand die enkel maar vrienden heeft. Steeds met de glimlach, het voorkomen van de ideale schoonzoon en daar bovenop nog eens voldoende charisma om een hele natie op te vrolijken.

Na honderd interlands heeft hij dan ook heel wat vrienden gemaakt, maar met niemand lijkt hij zo een band te hebben als met Mousa Dembélé. De middenvelder van Tottenham en de verdediger van de Spurs lijken elkaar telkens weer terug te vinden. Het is dan ook geen wonder dat Vertonghen de loftrompet voor zijn goede vriend bovenhaalt.

 “Mousa is een soort van rode draad in mijn carrière. Net als Toby en Thomas dat ook zijn. Maar als ik er eentje moet uitlichten is het Mousa. Het is één van mijn beste vrienden geworden door die honderd interlands heen. We speelden al sinds ons elfde samen. Dan ben ik naar Ajax vertrokken en hij via Germinal Beerschot naar Willem II. Laat ons zeggen dat we mekaar bij die eerste interland hebben teruggevonden", aldus Vertonghen volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Spelen beide heren ook volgend seizoen nog samen?

TAGS  I  Vertonghen  I  Dembélé  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024