Vijf afvallers bekend? Martinez spreekt zich uit over definitieve selectie

Vijf afvallers bekend? Martinez spreekt zich uit over definitieve selectie
Vrijdag 01 juni 2018 - 17:45   I  

Uit een reportage van VRT bleek dat het bedrijf LS Bedding 23 matrassen heeft opgestuurd naar Rusland. De namen van Adnan Januzaj, Matz Sels, Jordan Lukaku, Nathan Kabasele en Leander Dendoncker waren niet te zien en meteen werd geconcludeerd dat zij niet naar het WK in Rusland zouden gaan. Klopt dat, meneer Martinez?

"Er zit geen waarheid in dit verhaal. Er is tot op vandaag nog geen officiële lijst met 23 spelers naar de mensen die de logistiek verzorgen verstuurd. Het is pas in de komende dagen dat we de beslissing nemen. Er zijn nog veel zaken die mijn keuze kunnen beïnvloeden, bijvoorbeeld ook de oefenmatch tegen Portugal."

"Dit is een teleurstelling", ging Martinez verder. "Voor mij, voor de spelers en de supporters. Zij verdienen allemaal de juiste informatie. In het vervolg kunnen jullie dit checken bij onze persverantwoordelijke en zullen jullie een eerlijk antwoord krijgen. Zoals nu."

"Of de spelers verrast waren? Neen, want we zijn het jammer genoeg al gewoon dat er dingen geschreven worden die niet kloppen. Het is jammer dat het nu over andere dingen gaat dan onze match tegen Portugal", besloot de zichtbaar geërgerde bondscoach.

Poll: Geloof jij de uitleg van Martinez?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024