Martinez in nauwe schoentjes: Afvallers reageren na 'matrasgate'

Martinez in nauwe schoentjes: Afvallers reageren na 'matrasgate'
Vrijdag 01 juni 2018 - 12:05   I  

De voorbereiding richting het WK loopt helemaal niet van een leien dakje voor de Rode Duivels. Eerst was er de hele heisa omtrent de niet-selectie van Radja Nainggolan en nu lijkt de definitieve WK-selectie al gelekt te zijn op basis van gepersonaliseerde matrassen voor het WK in Rusland.

Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele gaan niet mee naar het WK in Rusland. Dat blijkt uit een foto die Het Laatste Nieuws in handen kreeg. Zo valt het hele verhaaltje van Martinez wel helemaal in elkaar, want de bondscoach zou pas na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Portugal zijn beslissing maken.

Dat blijkt nu niet zo te zijn en dat zorgt volgens Het Nieuwsblad voor heel wat frustraties bij de afvallers. 'Terwijl de ene reageert met “we zullen wel zien of dit blijkt te kloppen”, is een andere al wat scherper en laat die zich ontvallen om “nu liefst zo snel mogelijk met vakantie te gaan”. “Waarom heeft hij hen er bij genomen? Of communiceer dat dan toch vooraf…”, klonk het in de entourage van één van hen. De spelers voelen zich een beetje bedot omdat Martinez vorige week nog vertelde dat zijn 23 spelers voor Rusland nog niet vastlagen. Dat het geen selectie van 23+5 is, maar van 28. Dat blijkt nu anders te zijn en het is daar waar ze moeite mee hebben.'

Poll: Heeft Martinez zijn beslissing al een tijdje gemaakt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024