Opvallend: Hazard wordt gesteund door Mertens in keuze toekomst

Opvallend: Hazard wordt gesteund door Mertens in keuze toekomst
Zondag 27 mei 2018 - 14:55   I  

Carlo Ancelotti werd al officieel aangesteld als nieuwe coach bij Napoli. Nu lijkt Maurizio Sarri op weg naar Chelsea, ondanks dat de Londense club coach Antonio Conte nog niet heeft laten gaan. Naar verluidt ziet Eden Hazard de komst van Sarri erg zitten en dat wordt ook gesteund door Mertens. Courtois liet eerder al weten dat Chelsea snel over de toekomst moest beslissen en duidelijkheid moest scheppen over de coach.

Volgens Gazetta dello Sport proberen zowel Eden Hazard als Dries Mertens coach Sarri te overtuigen naar Londen te trekken. Het is algemeen geweten dat Mertens altijd een zeer goede band had met de oefenmeester en de kleine dribbelaar liet ook al een paar keer vallen dat zijn toekomst vast hangt aan Sarri.

Vooral het tactisch plaatje klopt bij Sarri. Hij was diegene die Mertens als valse 9 posteerde waarna de aanvaller ontplofte in de Serie A. Met 22 doelpunten en 12 assists is Mertens een belangrijke pion voor Napoli. Dat doet Hazard natuurlijk watertanden. Een struikelblok is echter dat Chelsea een slordige 20 miljoen euro moet betalen wil het Conte de bons geven.

Poll: Mertens moet mee met Sarri naar Chelsea?

TAGS  I  Mertens  I  Hazard  I  Sarri  I  Chelsea

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024