'AA Gent neemt deze beslissing over Vanderhaeghe'

'AA Gent neemt deze beslissing over Vanderhaeghe'
Donderdag 10 mei 2018 - 23:21   I  

AA Gent slaagde er op het veld van KRC Genk voor de zesde opeenvolgende keer niét in om te winnen. Het bleef op een 1-1-gelijkspel steken en trainer Yves Vanderhaeghe lijkt bijgevolg zelfs al aan zijn laatste weken bij Gent bezig.

Hoewel het Gentse bestuur eerder deze week assistent Bernd Thijs - en dus niet Vanderhaeghe - ontsloeg, staat het volgens Het Laatste Nieuws vast dat ook de hoofdtrainer straks moet vertrekken bij De Buffalo's.

"Vanderhaeghe balde eens zijn vuisten. Tot daar zijn jolijt. Hoe zou je zelf zijn als je weet dat je lot bij AA Gent toch al vastligt? Het feit dat Vanderhaeghe dinsdag uit de lucht viel toen één van zijn assistenten, Bernd Thijs, per direct ontslagen werd, zegt eigenlijk alles. Hij vermoedde allicht dat Ivan De Witte hém een laatste handdruk kwam geven. Vooralsnog is dat niet het geval", schrijft de krant. 

Vanderhaeghe nam eerder op het seizoen het roer over Hein Vanhaezebrouck, die in onderling overleg met Gent besliste om een einde achter de samenwerking te zetten. Aanvankelijk deed Vanderhaeghe het prima bij Gent, maar na de recente vrije val van de ploeg zouden Ivan De Witte en Michel Louwagie niet meer achter hun T1 staan. Ze zouden dus al beslist hebben dat Vanderhaeghe na play-off 1 mag opkrassen.

Poll: Moet Vanderhaeghe trainer van AA Gent blijven?

TAGS  I  Vanderhaeghe  I  AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024