Van Meir geeft titelaspiraties Anderlecht een flinke knauw

Van Meir geeft titelaspiraties Anderlecht een flinke knauw
Woensdag 09 mei 2018 - 21:37   I  

Eric Van Meir gelooft niet echt in de kansen van Anderlecht. De voormalig Rode Duivel denkt dat Club Brugge nog steeds in pole position ligt om de titel binnen te halen en dat Standard een grotere dreiging vormt dan paars-wit.

“Ik denk dat Club Brugge kampioen gaat spelen. Als Brugge één match wint dan moet Anderlecht zeven op negen halen. Dat lijkt mij redelijk veel. Uiteraard hebben ze veel vertrouwen na de wedstrijd van dit weekend, maar toch denk ik dat de titelstrijd in het voordeel van Brugge zal uitdraaien”, laat van Meir weten tegenover HLN.

Standard tweede, Anderlecht derde

“De match van donderdag tegen Charleroi is natuurlijk cruciaal. Het is geen gemakkelijke verplaatsing, maar Anderlecht speelt tegen Standard, wat ook niet evident is. Ik schat Standard momenteel zelfs nog wat sterker in dan Anderlecht omdat ze meer spelers hebben die het verschil kunnen maken."

"Ze spelen ook bevrijd na hun bekerwinst. Daarnaast staan de spelers allemaal achter de trainer en daar gaat een enorme kracht van uit. Standard zal volgens mij tweede worden en Anderlecht derde”, aldus Van Meir

Poll: Anderlecht is de zwakste titelkandidaat?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  Van Meir

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024