Ivan Leko doet wenkbrauwen fronsen: “Match totaal niet belangrijk”

Ivan Leko doet wenkbrauwen fronsen: “Match totaal niet belangrijk”
Woensdag 09 mei 2018 - 18:40   I  

Ivan Leko reageerde na de verloren wedstrijd tegen Anderlecht zeer emotioneel. De Kroaat lijkt echter de focus weer helemaal terug te hebben gevonden voor de wedstrijd tegen Charleroi. Club Brugge weet dan al wat de uitslag tussen Standard-Anderlecht is, maar daar is Leko naar verluidt niet mee bezig.

“Zondag is vergeten, de goesting en de grinta zijn helemaal terug”, valt te lezen in Het Laatste Nieuws. “Ik kijk gewoon naar morgen. Wat er de voorbije weken of maanden is gebeurd, is niet belangrijk. Wél is belangrijk wat we zullen doen op Charleroi. Of ik alweer verliefd ben op het voetbal? Ik ben verliefd. 24 uur per dag, 7 dagen per week. En dit al 40 jaar lang.”

Als Anderlecht wint van Standard dan zal het alvast over Club Brugge springen in de rangschikking, maar dat interesseert Leko naar eigen zeggen totaal niet. “Of die match belangrijk is? Totaal niet. Ik zal de match zelfs niet volgen. We zijn alleen bezig met Charleroi en moeten niet rekenen. Wat goed is of wat minder goed is, het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat wij ons goed voetbal terugvinden tegen Charleroi.”

Poll: Heeft Ivan Leko gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko  I  Anderlecht  I  Standard

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024