Carl Hoefkens danig onder de indruk: "Beste verdediger van België"

Carl Hoefkens danig onder de indruk:
Vrijdag 27 april 2018 - 18:52   I  

Carl Hoefkens was in een vorig leven nog een publiekslieveling van Club Brugge. Nu vult Hoefkens zijn dagen met voetballen in het bedrijfsvoetbal, crossfit en met de jeugd van Royal Knokke FC. Toch blijft hij Club Brugge van dichtbij volgen.

Hoefkens kon West-Vlaanderen maar niet loslaten en is daarom ook daar blijven wonen. Club zit nog steeds in zijn hart en een bezoek aan het Jan Breydelstadion voelt dan ook als aan thuiskomen. Hij is bovendien erg onder de indruk van Brandon Mechele.

"Het doet me enorm veel plezier om hem op dergelijk niveau te zien voetballen, ook omdat het een jeugdproduct is. Hij is voor mij de beste centrale verdediger in de Belgische competitie", aldus Hoefkens in Krant van West-Vlaanderen.

Vormer

Ook Ruud Vormer maakt een erg goede indruk op Hoefkens. Ook Ruud Vormer was dit seizoen een ongelooflijk lichtpunt in onze competitie. Door zijn spel, maar vooral omwille van zijn optimisme, de manier waarop hij met de pers omgaat, hoe hij de functie als kapitein op zich neemt… Hij is een echt voorbeeld.”

Poll: Is Mechele de beste centrale verdediger van België?

TAGS  I  Club Brugge  I   Hoefkens  I   Mechele

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024