Club geeft zege in blessuretijd weg: 4-4!

Zondag 22 april 2018 - 19:53   I   door Redactie

Club Brugge heeft een voorsprong in blessuretijd nog uit handen gegeven tegen Standard. Na een knotsgekke wedstrijd werd het 4-4. Cop maakte er in de 94ste minuut nog 4-4 van.

Club Brugge was oppermachtig in de eerste helft. Het enige wat de thuisploeg zich echt moest beklagen was het feit dat het 'maar' een voorsprong van één goal verschil had. Ruud Vormer had met een geplaatst schot Club al in de achtste minuut op voorsprong gebracht. Standard voetbalde in het openingshalfuur gewoon niet en liep ook tegen een tweede treffer aan. Wesley Moraes tekende voor de 2-0.

Meteen daarna zorgde Edmilson Junior voor de aansluitingstreffer. Het was de enige die wél uitblonk bij Standard voor de rust. Club reageerde echter zelf weer snel. Abdoulay Diaby trapte het leer schitterend binnen. Dan was er echter opnieuw Edmilson die zo mogelijk nog een mooier doelpunt maakte en Standard zo in leven hield.

Na de rust veranderde het spelbeeld. De bezoekers zaten beter in de wedstrijd en Club had het lastiger. De 3-3 van Renaud Emond kwam dan ook niet volledig uit de lucht vallen. Gabulov leek niet vrijuit te gaan bij dat doelpunt. Edmilson Junior werd nadien naar de kant gehaald door Sa Pinto en de speler was daar razend over. Dankzij een beslissing van de VAR kon Club toch nog zegevieren. Hij gaf een terechte penalty na hands van Emond. Diaby zette de strafschop vervolgens feilloos om: 4-3. Toch werd het nog 4-4. In de 94ste minuut maakte Cop zowaar nog de gelijkmaker.

Poll: Twijfelt u nog aan de titel voor Club?