Waar eindigt Anderlecht? "Dat zou straf zijn van Vanhaezebrouck"

Waar eindigt Anderlecht?
Zondag 22 april 2018 - 16:38   I  

Anderlecht verloor gisteren alweer en zo ligt de tweede plek nu voor het grijpen. AA Gent en Standard zien hun kans schoon om het Anderlecht bijzonder lastig te maken. Gisteren was het gewoon niet goed genoeg van Anderlecht.

Het Laatste Nieuws denkt dan ook dat Anderlecht het erg lastig zal krijgen voor die tweede plek. Veel spelers halen niet het niveau dat zou moeten voor Anderlecht en ploegen als AA Gent en Standard zijn op dit moment gewoon iets beter.

Weinig spelers van Anderlecht zullen dan het podium op mogen. Het was te weinig, ondanks die poging tot slotoffensief, met die 2-1 tot gevolg. Mocht Hein Vanhaezebrouck met dít team tweede worden, dan zou dat straf zijn. O ja: proficiat met de landstitel, Club Brugge.

Vierde plek

Door de nederlaag op het veld van Genk kan Anderlecht straks zelfs wegzakken naar de vierde plaats. Dat zou pas een klap zijn voor paars-wit. “Dat is nu eenmaal zo”, reageerde Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad.

Al zag de trainer van Anderlecht ook nog enkele positieve zaken bij zijn ploeg. “Ondanks de mindere recuperatie heb ik veel engagement gezien en dat geeft vertrouwen naar de komende weken om weer punten te pakken. We zullen het moeten doen met de kleine groep die er is."

Poll: Staat Anderlecht ook op het einde nog op die tweede plaats?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024