Zulte Waregem veegt de vloer aan met KV Kortrijk

Vrijdag 20 april 2018 - 22:17   I

Zulte Waregem tegen KV Kortrijk, dat is altijd een pittig duel. De derby maakt altijd gevoelens los en vanavond kwam daar nog eens een extra facet bij, namelijk het duel tussen Harbaoui en Chevalier. Zulte Waregem had geen enkel probleem met Kortrijk en won met 3-0.

Zulte Waregem was duidelijk de beste ploeg vanavond en begon ook het beste aan de wedstrijd. De thuisploeg kwam ook op voorsprong via Theo Bongonda, al viel het doelpunt wel pas voor de rust. Zulte Waregem kon gaan rusten met een leuk gevoel.

Na de rust duurde het lang vooraleer Zulte Waregem de genadesteek gaf. Harbaoui kon vanop de stip de score verdubbelen en drie minuten kon Kaya de wedstrijd helemaal beslissen. Zulte Waregem doet zo een gouden zaak met het oog op groepswinst, KVK blijft met een kater achter.

Poll: Maakt Zulte Waregem nog kans op een Europees ticket?