Vandenbempt scherp voor AA Gent: "Een schim van die ploeg"

Vandenbempt scherp voor AA Gent:
Zondag 15 april 2018 - 08:03   I  

AA Gent maakte al heel wat indruk tijdens de play-offs. Het pakte 6/6 tegen Anderlecht en Club Brugge en liet ook mooi voetbal zien. Gisteren ging het een pak minder vlot tegen Standard en liep het ook tegen een eerste nederlaag in play-off 1 aan.

Peter Vandenbempt was in zijn verslag voor de radio scherp voor AA Gent en vooral voor de eerste helft van AA Gent. Die was bijzonder zwak. "Gent was in de eerste helft een schim van die goed voetballende ploeg van de voorbije wedstrijden", aldus Vandenbempt.

"Hij ging gretig neer"

Vandenbempt zag een iets beter Gent in de tweede helft, maar hij zag ook hoe die fase op het einde de doorslag gaf. Volgens hem ging Edmilson wel gretig neer, al was er natuurlijk wel het uitgestoken been van Asare dat hem daarvoor de kans gaf.

"AA gent voetbalde in de tweede helft iets beter en kreeg ook wat kansen, maar op het einde ging Edmilson gretig neer over het uitgestoken been van Asare. De bal ging op de stip en Emond trapte die binnen. Zo bezorgde Standard AA Gent een eerste nederlaag in play-off 1.

Poll: Heeft Gent het verlies te wijten aan die slechte eerste helft?

TAGS  I  AA Gent  I   Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024