Vanhaezebrouck vol lof over Club Brugge: "Nog niet vaak gezien"

Vanhaezebrouck vol lof over Club Brugge:
Vrijdag 13 april 2018 - 20:55   I  

Hein Vanhaezebrouck mag het dit weekend opnemen tegen Club Brugge. De leider verloor vorig weekend nog tegen AA Gent, maar volgens Vanhaezebrouck speelde Club wel een erg sterke wedstrijd. Hij vond Club er zelfs beter dan de voorbije seizoenen.

“Ik vind echter dat Brugge goed bezig is”, vertelde Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad. “Ondanks hun verlies op Gent. Ik heb ze daar nog nooit zo dominant zien spelen in de voorbije jaren zoals in hun tweede helft. Ze hebben al een fantastisch jaar afgewerkt maar ze zijn ook vaak ontsnapt, met Limbombe die hen op het einde vaak over de streep trok."

Club nerveus maken

Vanhaezebrouck weet dat een zege noodzakelijk is, maar zelfs als het wint heeft het nog een lange weg af te leggen. Club heeft dan namelijk de verplaatsingen naar Gent en Anderlecht al achter de rug. Anderlecht zal volgens de coach erg goed moeten zijn om de zege binnen te halen.

“Alleen kunnen we bij winst de koploper wel nerveus of nog nerveuzer maken. Dan kan het in het hoofd beginnen spelen. Maar de druk is bij ons even groot als bij hen. We zullen top moeten zijn en het zal neerkomen op efficiëntie, details zullen bepalend zijn. Wat de sleutel in de match zal zijn? Dat vertel ik jullie niet. Want er zijn veel sleutels en zelfs met een hele sleutelbos moet je altijd nog het sleutelgat vinden. Je kan als coach iets aanreiken maar het zijn de spelers die het moeten waarmaken.”

Poll: Maakte Club indruk vorige week?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024