Limbombe serieus onder indruk: "Wat die allemaal weet!"

Limbombe serieus onder indruk:
Vrijdag 13 april 2018 - 19:47   I  

Anthony Limbombe maakte onlangs zijn debuut bij de Rode Duivels. Een speciaal moment voor de flankaanvaller van Club Brugge. Hij mocht ook invallen in de wedstrijd tegen Saudi-Arabië. Voor de jonge flankaanvaller van Club Brugge was het een hele ervaring.

In Humo kwam hij nog eens terug op zijn periode bij de Rode Duivels. Hij was serieus onder de indruk van het niveau, want hij speelde uiteraard samen met spelers van wereldniveau. Dat het niveau een pak hoger ligt dan bij Club werd al snel duidelijk.

"Ik heb kunnen vaststellen dat het niveau een stuk hoger ligt. Alles gaat zoveel sneller. Met alleen maar spelers uit de Bundesliga en de Premier League kan dat ook niet anders. Het is nu aan mij om ook naar dat niveau te groeien", aldus Limbombe.

Onder de indruk van Henry

Limbombe zag Thierry Henry waarschijnlijk schitteren toen hij zelf nog een kleine dribbelaar was. Om nu met hem te mogen samenwerken lijkt dan ook een droom te zijn die werkelijkheid wordt. "Ik was toch wel onder de indruk. Alleen al door de hoeveelheid trainers en stafleden naast het veld: zeker tien, vijtien man. Er wordt nauwgezet naar je gekeken en omdat het niveau hoger ligt moet je ook gefocuster zijn. Voor je de bal krijgt, moet je al goed rond hebben gekeken om te weten waar je hem gaat spelen. Het was zalig om training te krijgen van Thierry Henry. Wat die allemaal weet!", aldus Limbombe.

Poll: Wordt Limbombe in de toekomst nog opgeroepen voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Club Brugge

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024