Weinig geloof in Gentse titel: "Te oud om te dromen"

Weinig geloof in Gentse titel:
Vrijdag 13 april 2018 - 19:38   I  

AA Gent kan dit weekend de druk op leider Club Brugge verhogen als het wint tegen Standard. Als Club Brugge dan punten laat liggen tegen Anderlecht komt alles wel erg dicht bij elkaar. Toch blijven ze in Gent erg rustig en spreken ze hun voorlopig nog niet uit over een titel.

Nana Asare is wellicht een van de meest ervaren Gentenaars en ook hij laat zich niet verleiden tot straffe uitspraken. Integendeel zelfs, hij houdt de druk voorlopig gewoon af, want play-off 1 is volgens hem nog heel lang. Wedstrijd per wedstrijd bekijken is veel beter volgens de Belgische Ghanees.

“Titelkandidaat? Dit is een marathon. We moeten het match per match bekijken en zien hoe dicht we bij de leider komen. Misschien komt het aan op die laatste match in Brugge.Ik ben niet verbaasd dat we nog kans maken want we hebben heel wat kwaliteit", aldus Asare volgens Het Nieuwsblad.

"Jonge ploeg"

Gent heeft een jonge ploeg en die jongens moeten ook nog stappen zetten. Asare kan als ervaren speler de jongens wat begeleiden. "Ik vergelijk ons niet graag met de andere teams. We hebben heel wat jonge spelers die nog volop leren. Het is aan de ervaren spelers om hen te begeleiden en op sleeptouw te nemen. Ik ben evenwel te oud om nog te dromen”

Poll: Gelooft u in een Gentse titel?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024