Kan HVH op miraculeuze wijze rekenen op absolute sterkhouder tegen Club?

Kan HVH op miraculeuze wijze rekenen op absolute sterkhouder tegen Club?
Vrijdag 13 april 2018 - 16:22   I  

Zondag neemt Anderlecht het op tegen Club Brugge en het mag duidelijk zijn dat de belangen erg groot zijn. Anderlecht kan zich een nieuwe nederlaag thuis, uitgerekend tegen Club, niet permitteren. Vanhaezebrouck weet dan ook dat enkel een zege goed genoeg is en hoopt daarom zijn sterkst mogelijke elftal aan de aftrap te kunnen brengen.

Anderlecht sukkelt al een heel seizoen met blessures en dat is in deze play-offs duidelijk nog niet anders. Zo viel Uros Spajic, de Servische sterkhouder in de defensie van paars-wit, tegen Charleroi uit met een blessure. Bij Anderlecht hebben ze duidelijk geen geluk op dat gebied dit seizoen.

Normaal gezien raakt Spajic dan ook niet fit voor de wedstrijd tegen Club Brugge, al zette Vanhaezebrouck die deur toch op een kier vandaag, al wordt de kans érg klein. "Het zou een mirakel zijn als Spajic fit raakt voor zondag. Maar voor Andy Najar komt de match tegen Club Brugge sowieso nog te vroeg. Massimo Bruno traint ondertussen wel weer mee. Ook Teodorczyck, die een stamp kreeg op training, is speelklaar", aldus HVH volgens Sporza.

Deschacht wel inzetbaar

Dan is Olivier Deschacht net op tijd terug om Spajic achterin te vervangen, al sukkelde ook Deschacht met zijn gezondheid deze week. “Olli is even ziek geweest, maar kan nu opnieuw alles meedoen met de groep”, aldus Vanhaezebrouck. “Hij kan nog wat extra scherpte gebruiken, maar het is niet zo dat hij niet inzetbaar is.”

Poll: Raakt Spajic toch nog op tijd fit?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024