'Hein Vanhaezebrouck op het matje geroepen'

'Hein Vanhaezebrouck op het matje geroepen'
Woensdag 11 april 2018 - 18:35   I   door Redactie

Sport/Voetbalmagazine kaart aan hoe Hein Vanhaezebrouck de laatste maanden veranderd is. De toon van de Anderlecht-coach is veel zachter geworden. Blijkbaar komt dat omdat hij door voormalig manager Herman Van Holsbeeck op de vingers werd getikt.

"Het valt heel veel mensen binnen de club op dat Vanhaezebrouck de voorbije maanden zijn toon heeft verzacht. In de weken na zijn aanstelling bij Anderlecht aarzelde hij niet om een speler door de mangel te halen. Nu bekritiseert hij nog zelden een van zijn jongens via de media", schrijft S/VM.

"En als hij het doet, dan is het in bedekte termen. Vanhaezebrouck werd blijkbaar op de vingers getikt door Herman Van Holsbeeck, die hem vroeg om zijn communicatie naar de buitenwereld toe te polijsten."

Deschacht

"En is de wonderbaarlijke terugkeer van Olivier Deschacht in de A-kern niet hét bewijs dat Vanhaezebrouck zijn koppigheid aan de kant durft te zetten?", gaat het weekblad verder. "Of is het plat opportunisme van een coach die beseft dat hij een extra verdediger kan gebruiken nu hij door heeft dat zijn charismatische leider Kara niet meteen inzetbaar is? Vanhaezebrouck ving hoe dan ook signalen op dat Ollie als een gek trainde en zich heel professioneel gedroeg."

Poll: Is Vanhaezebrouck volgens u milder geworden?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024