Degryse: "Zij zijn defensief de beste ploeg van België"

Degryse:
Dinsdag 10 april 2018 - 12:18   I  

Play-off 1 is volop aan de gang en de topwedstrijden volgen elkaar op. Erg veel doelpunten krijgen we in play-off 1 voorlopig wel nog niet te zien, maar heel wat ploegen staan dan ook goed te verdedigen. Zo kreeg Club Brugge nog maar één doelpunt tegen, net als Racing Genk en Standard. Anderlecht en Charleroi kregen er wel al wat meer in het mandje. AA Gent daarentegen hield al twee keer de nul.

In doel bij AA Gent staat momenteel dan ook een indrukwekkende Kalinic, die alles uit zijn doel weet te halen. Voor de doelman staan er met Gigot en Bronn dan nog eens twee beren en voor de defensie ruimen Dejaegere en Verstraete alles plichtsbewust op.

Marc Degryse is dan ook onder de indruk van AA Gent. Dat vertelde hij gisteren in Vista!. "Ze stonden onder druk tegen Club Brugge, maar ze gaven amper kansen weg. Dat betekent dat iedereen zijn rol goed invult in het systeem. Gigot en Bronn zijn een sterk duo, Kalinic straalt veel vertrouwen uit en voor de defensie heb je die buffer dan nog. Wat dat betreft is Gent de beste ploeg defensief", aldus Degryse.

Poll: Is Gent defensief de beste ploeg van België?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024