Vanhaezebrouck over Gent-Club: "Ik hoop dat zij winnen"

Vanhaezebrouck over Gent-Club:
Zondag 08 april 2018 - 14:48   I  

RSC Anderlecht won vrijdagavond zelf al op het veld van Sporting Charleroi (1-2). Dat wil zeggen dat Hein Vanhaezebrouck en zijn spelers deze namiddag rustig naar Parijs-Roubaix kunnen kijken en aansluiten de 'Slag om Vlaanderen' tussen AA Gent en Club Brugge kunnen meepikken.

Als het van Vanhaezebrouck afhangt, mag Gent gerust winnen van Club Brugge. De coach van paars-wit maakt zich evenwel niet druk om de kraker in de Ghelamco Arena. "We zijn dit weekend altijd winnaar, wat er tijdens Gent-Club Brugge ook gebeurt", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

"Als ex-trainer van AA Gent hoop ik uiteraard dat Gent wint. Dat is voor ons misschien niet heel goed, maar dat zou ons wel tot op 6 punten van Club Brugge brengen", verrast Vanhaezebrouck enigszins. Hij gelooft stiekem dus toch nog in de titel. "Met een thuiswedstrijd tegen Brugge in het verschiet, kan het verschil dan plots 3 punten zijn. Alles kan nog, maar we moeten realistisch blijven."

Anderlecht volgt momenteel op zes punten van leider Club Brugge. Volgende week zondag (om 18 uur) ontvangt paars-wit zijn rivaal uit Brugge voor een rechtstreekse confrontatie.

Poll: Deel jij de mening van Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024