HVH is duidelijk over titelstrijd: "Als we nu drie punten pakken..."

HVH is duidelijk over titelstrijd:
Donderdag 05 april 2018 - 14:19   I  

Hein Vanhaezebrouck mag morgen met Anderlecht op bezoek bij Charleroi. Met AA Gent en Club Brugge die zondag tegenover elkaar staan kruipt Anderlecht bij winst dichter bij Club of wipt het over Gent. Wat het resultaat ook mag zijn in de Ghelamco Arena, Anderlecht doet een gouden zaak als het morgen zelf kan winnen.

Club Brugge is volgens Vanhaezebrouck trouwens al te ver weg. Zelfs als Anderlecht morgen wint is de kloof nog steeds veel te groot. Vanhaezebrouck mikt dan ook op de andere plaatsen, maar weet ook dat Anderlecht morgen kan verliezen tegen Charleroi. Dan zakt paars-wit verder weg.

“We moeten stoppen met te praten over ‘druk’. Club heeft tien punten voorsprong. Als je er drie pakt, zet je Club niet onder druk... We moeten vooral naar onszelf kijken en vechten voor de andere plaatsen. We kunnen verliezen tegen Gent of tegen Charleroi, maar niet alle matchen. We gaan ze ook niet allemaal winnen, dat is eveneens duidelijk. We moeten ons focussen op onszelf, niet op wat gebeurt met Club.”

Poll: Denkt u dat Anderlecht ook de derde plaats nog uit handen geeft?

TAGS  I  Anderlecht  I   Charleroi  I   Club Brugge

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024