AA Gent-fans maken nu al indruk voor de wedstrijd tegen Club Brugge

AA Gent-fans maken nu al indruk voor de wedstrijd tegen Club Brugge
Donderdag 05 april 2018 - 12:49   I  

Dit weekend staat de topper tussen AA Gent en Club Brugge op het programma. AA Gent kan de kloof van 9 punten verkleinen en zo de competitie opnieuw wat spannender maken. Club Brugge kan al een hele grote stap zetten richting titel, als het wint. Ook een gelijkspel zou op het veld van AA Gent geen slecht resultaat zijn.

De Gent-fans zijn er alvast klaar voor, want voor hun is deze wedstrijd natuurlijk extra speciaal. Zij kunnen niet alleen de hoop op een nieuwe titel brandende houden, maar kunnen ook Club Brugge, de rivaal uit Vlaanderen, de loef afsteken. Dat die wedstrijd erg belangrijk is maakten de fans gisteren nog eens duidelijk.

Maar liefst 2400 supporters maakten van een open training een waar feestje. Eerst konden de (jonge) fans aanschuiven voor een handtekening en een selfie, daarna kregen ze een open training voorgeschoteld. Dat schrijft Sporza.

Daar is Neto

Die fans zagen ook hoe Renato Neto opnieuw met de groep meetrainde, terwijl hij rustig verderwerkt aan zijn revalidatie. De wedstrijd tegen Club Brugge komt wel nog te vroeg, al probeert AA Gent een andere sterkhouder te recupereren. Gent hoopt namelijk dat Yaremchuk na een dijblessure fit genoeg geraakt voor de belangrijke confrontatie tegen Club Brugge.

Bus verwelkomen

Birger Verstraete had trouwens nog een opvallende mededeling. Hij zou graag hebben dat de fans de bus van AA Gent zullen verwelkomen. Hopelijk doen de Gent-fans dan wel niet wat de Liverpool-fans gisteren deden met de bus van Man City.

Poll: Kan Club Brugge AA Gent in de Ghelamco Arena kloppen?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024