Club Brugge krijgt uitstekend nieuws vlak voor wedstrijd tegen AA Gent

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws vlak voor wedstrijd tegen AA Gent
Woensdag 04 april 2018 - 12:20   I  

Club Brugge geniet nog volop na van de late overwinning tegen Racing Genk of het krijgt alweer goed nieuws. Dit weekend wacht AA Gent in de Ghelamco Arena en die wedstrijd zou blauw-zwart maar al te graag willen winnen, want dan komt de titel wel erg dichtbij.

Club Brugge zag vandaag alvast Benoit Poulain terugkeren. De verdediger van Club Brugge was er sinds januari niet meer bij, maar trainde vandaag terug mee met de groep. Uitstekend nieuws, al komt de wedstrijd tegen AA Gent wel nog iets te vroeg. Binnenkort kan Leko dus opnieuw beroep doen op Poulain, toch een van de betere verdedigers van Club Brugge.

Vervanger doet het uitstekend

Club Brugge anticipeerde tijdens de winterstop wel al op de lange blessures van Poulain en Decarli. Het trok Scholz en Mitrovic aan en die laatste doet het uitstekend. Tegen Racing Genk was hij een van de sterkhouders in de verdediging. Ook Stefano Denswil speelde een puike wedstrijd en een van zijn betere wedstrijden van het seizoen. Mechele stelt eigenlijk nooit teleur dit seizoen, dus al bij al kon Club de blessure van Poulain wel goed opvangen.

Club Brugge is trouwens uitermate tevreden over de prestaties van verdediger Matej Mitrovic. De Kroaat kwam eind januari op uitleenbasis over van de Turkse topclub Besiktas en veroverde vrijwel onmiddellijk een basisplaats. Blauw-zwart bemachtigde tijdens de onderhandelingen over de verhuur van Mitrovic een aankoopoptie en lijkt nu ook van plan om die te lichten.

Poll: Zal Poulain snel terug in de basis staan?

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024