Vandenbempt stelt sterkste elftal met spelers uit play-off 1 samen

Vandenbempt stelt sterkste elftal met spelers uit play-off 1 samen
Maandag 02 april 2018 - 12:35   I  

Het is zover: de play-offs zijn begonnen en de eerste wedstrijden leverden al meteen wat vuurwerk op. Radiocommentator volgt de ontwikkelingen in de Jupiler Pro League op de voet en stelde nu het sterkste elftal met speler uit play-off 1 samen.

In doel staat niet Kalinic, maar wel Sels. "Matz Sels, de beste doelman in de terugronde. Lovre Kalinic is zijn stand-in", steekt Vandenbempt bij Sporza van wal. "Rechtsachter: Clinton Mata. Die is onder Philippe Clement echt ontbolsterd. Centraal: Aan Luyindama kun je niet voorbij. Daarnaast een van die twee sterke beren van AA Gent: Gigot of Bronn. Ik heb voor Gigot gekozen, maar het kon net zo goed omgekeerd. Mechele heb ik ook nog als vervanger. Linksachter: Asare krijgt nipt de voorkeur op Fai, die tegen zijn voet enorm geëvolueerd is en toch aanvoerder Pocognoli op de bank houdt bij Standard", merkt de commentator op.

Op het middenveld kiest Vandenbempt voor Nakamba, Vanaken en Marin. "Vanaken moet de ster van deze play-offs worden", klinkt het. "Marin is een van de revelaties dit seizoen. Hij heeft zich ongelooflijk ontwikkeld en is een van de allerbeste voetballers in onze competitie: defensief goed, veel grinta, grote actieradius, heel erg goeie voeten en fantastisch op standardsituaties."

Laatste kans voor Teodorczyk

Voorin tot slot kiest Vandenbempt voor Carcela, Teodorczyk en Limbombe. "Carcela, daar kun je niet aan voorbij op rechts. Hij heeft Standard eigenhandig in play-off I gebracht." In de spits krijgt Teo een laatste kans. "Hij krijgt voor de allerlaatste keer het voordeel van de twijfel. Ik geloof dat hij ontploft is en doelpunten zal blijven maken." En de keuze voor Limbombe is vrij duidelijk: "Hij is heel belangrijk voor Club Brugge. Alles bij mekaar heeft hij Club 6 punten extra opgeleverd. Bij de nationale ploeg zal hij ook een boost gekregen hebben."

Vandenbempt houdt ook nog een bank met twaalf invallers achter de hand: Kalinic, Bronn, Mechele, Fai, Vormer, Malinovskyi, Pozuelo, Trebel, Karelis, Benavente, Yaremchuk en Gerkens.

Poll: Ben jij het eens met dit elftal?

TAGS  I  Vandenbempt  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   Charleroi  I   Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024