Degryse: "Ze worden zeker geen kampioen"

Degryse:
Vrijdag 30 maart 2018 - 11:37   I   door Redactie

Marc Degryse laat in Het Laatste Nieuws zijn licht schijnen over de aankomende play-offs. De analist meent dat we al zeker één mogelijke titelkandidaat kunnen schrappen. Over AA Gent hoeft Club Brugge zich volgens Degryse alvast geen zorgen te maken.

"De Buffalo's tellen acht punten achterstand op de eerste plaats. Heel veel. Te veel. Ondanks hun indrukwekkende reeks onder Yves Vanderhaeghe, is de tweede plaats hun plafond", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

Ook Standard of RC Genk hoeven we niet meer te verwachten in het titeldebat. "Zowel Genk als Standard staan te ver achter op Club om mee te doen voor de titel. Een bevrijd Standard kan wel de rol van scherprechter spelen nu ze via de beker zeker zijn van de Europa League", aldus Degryse

"Ik verwacht dat ze geregeld zullen uitpakken en een beslissende stem zullen hebben in het titeldebat. Genk kan meedoen voor plaatsen drie en vier. Met die bedenking dat ze het in de wedstrijden waar het er echt op aankomt toch wel eens durven laten afweten."

Poll: Kan AA Gent nog meedoen voor de titel?

TAGS  I  Degryse  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   Standard  I   Club Brugge  I   RC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024