Vanhaezebrouck krijgt kritiek: "Dat is erg ambetant"

Vanhaezebrouck krijgt kritiek:
Woensdag 28 maart 2018 - 21:30   I  

Vanhaezebrouck is altijd zichzelf en spaart zijn uitspraken en kritiek niet. Ook in AA Gent was hij niet altijd even positief tegenover zijn spelers. Ook de medische staf moest er ooit eens aan geloven en dat zijn ze in Gent duidelijk nog niet vergeten.

Vanhaezebrouck had ooit eens gezegd dat hij zijn medische staf "wakker moest schudden" en dat "die van Zulte Waregem vier keer zo snel het veld opliepen". Een duidelijke sneer naar de medische staf. In Het Laatste Nieuws keert ploegarts Vanden Bossche nog eens terug op dat voorval.

"Een ongelukkige uitspraak. Ambetant wel, want het stond in de krant. Kijk, wij analyseren altijd of het de moeite is om op het veld te gaan. Zeker omdat trainers niet graag hebben dat hun speler even naar de kant moet als blijkt dat het toch niet erg is."

Preud'homme maakte indruk

Luc Vanden Bossche blikt ook terug op zijn samenwerking met Michel Preud'homme. Volgens hem was er nooit eerder zoveel discipline in AA Gent als destijds onder Preud'homme, die daadwerkelijk alles onder controle wou hebben.

"Nooit was er meer discipline. Op bepaalde momenten mocht er aan tafel niet gepraat worden. Of gelachen. Zeker als we verloren hadden. Vraag maar aan Dominic Foley. Preud'homme heeft die na een nederlaag eens publiekelijk de grond ingeboord op een luchthaven..."

Poll: Is Vanhaezebrouck soms te streng voor de mensen rondom hem?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   AA Gent  I   Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024