Maar liefst 5(!) spelers van Club Brugge in sterrenelftal play-off 1

Maar liefst 5(!) spelers van Club Brugge in sterrenelftal play-off 1
Woensdag 28 maart 2018 - 20:35   I  

Dit weekend worden de play-offs op gang getrapt en kunnen we uitkijken naar 10 speeldagen vol spanning en voetbal op het scherpst van de snee. Nadien weten we ook meteen wie de nieuwe landskampioen wordt en wie zich volgend seizoen mag bewijzen in de Champions League.

Fans van Play Sports konden stemmen op hun elf beste spelers van play-off 1 of met andere woorden wie het meeste potten zallen breken vanaf dit weekend. In dat elftal staan maar liefst vijf spelers van Club Brugge, waardoor de leider ook het beste vertegenwoordigd is van alle clubs.

Voor Club Brugge mogen Cools, Mechele, Limbombe, Vormer en Vanaken schitteren in het elftal. Mechele speelt een ijzersterk seizoen en is een sterkhouder in de Brugse defensie. Vormer en Vanaken zorgen samen voor doelpunten en assists, terwijl Limbobe en Cools zich uit de naad werken op de flanken.

Geen enkele speler van AA Gent

Nog opvallend: bij de elf beste spelers zien we geen enkele speler van AA Gent rondlopen. Standard heeft er met Luyindama eentje, net als Anderlecht met Morioka en Racing Genk met Malinovskyi. Charleroi gaat met de andere plekken loppen. Doelman Penneteau en aanvallers Reaei en Benavente maken het elftal volledig.

Poll: Akkoord met deze elf?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Charleroi  I   RC Genk  I   Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024