Paars-wit haalt Anderlecht-legende terug net voor start van play-off 1

Paars-wit haalt Anderlecht-legende terug net voor start van play-off 1
Woensdag 28 maart 2018 - 17:14   I  

Anderlecht maakt zich momenteel volop klaar voor de start van play-off 1. Het mag dit weekend zijn borst al meteen natmaken, want AA Gent, de ex-ploeg van Vanhaezebrouck, komt op bezoek. Meteen een stevige test voor Anderlecht dus. Als het Club Brugge het vuur nog aan de schenen wil leggen, wint het die wedstrijd best.

Om meteen stevig van start te kunnen gaan zal Anderlecht niemand minder dan Nenad Jestrovic eventjes terughalen naar het Astridpark. De Serviër mag dan al een tijdje vertrokken zijn, in Anderlecht zijn ze hem absoluut nog niet vergeten. En dat is niet meer dan normaal.

Jestrovic speelde in totaal maar liefst 107 wedstrijden voor paars-wit waarin hij 67 keer kon scoren. Indrukwekkende cijfers, waarmee 'Jestrogol' zich in de harten van de fans wist te voetballen. Daar zit hij ook nog steeds, waardoor de fans van dit nieuws zullen smullen.

Signeersessie

Anderlecht kondigde vanmiddag aan dat Jestrovic handtekeningen zal komen uitdelen. Wellicht geeft hij nadien ook de aftrap van de wedstrijd tegen AA GentZonder tegenbericht zal Nenad Jestrovic op zondag 1 april tussen 15.00 uur en 16.00 uur signeren in de Fan Shop!

Poll: Zal Jestrovic Anderlecht zien winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Jestrovic

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024