Dejaegere verrast: “Zij hebben meer kwaliteit dan Club Brugge”

Dejaegere verrast: “Zij hebben meer kwaliteit dan Club Brugge”
Woensdag 28 maart 2018 - 07:20   I  

Ook voor AA Gent kan play-off 1 beginnen. Onder Vanderhaeghe wist Gent een straffe reeks neer te zetten, waardoor ook zij stilaan mogen dromen van meer. Brecht Dejaegere, de ‘chouchou’ van het publiek, lijkt er helemaal klaar voor.

Toch wil hij niet te snel beginnen dromen van een eventuele titel. Volgens hem blijft Club Brugge de grote favoriet. Al ziet hij wel dat het bij de leider stroever loopt dan in het begin van het seizoen en dat opent perspectieven.

Club Brugge blijft de grote favoriet voor de titel. Maar ik merk wel dat enkele spelers een pak minder goed zijn dan in het begin van het seizoen. Toen was iedereen 100%, maar dat is niet meer het geval", aldus Dejaegere in La DH.

Anderlecht heeft de beste ploeg”

Toch denkt Dejaegere dat niet Club Brugge, maar wel Anderlecht de beste ploeg en vooral de beste spelers heeft. “Voor mij heeft Anderlecht de beste ploeg van België. Als je spelers ziet zoals Trebel, Kums, Teodorczyk, Dendoncker, Kara,… Dat zijn allemaal spelers van een serieus kaliber”, aldus Dejaegere.

Standard kan verrassen

Hij is ook nog op zijn hoede voor Standard, want die kunnen gaan verrassen in play-off 1 volgens de spelers van AA Gent. “Het is al twee jaar geleden dat Standard nog eens kon meedoen in play-off 1. De honger is daar groot en ze kunnen het iedereen lastig maken in play-off 1. Het niveau ligt zeer hoog en ik denk dan ook dat er weinig ploegen zullen zijn die veel punten zullen rapen”, besluit Dejaegere.

Poll: Heeft Anderlecht meer kwaliteit dan Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Dejaegere  I   Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024