Vanhaezebrouck krijgt vlak voor wedstrijd tegen AA Gent ferme opdoffer

Vanhaezebrouck krijgt vlak voor wedstrijd tegen AA Gent ferme opdoffer
Woensdag 28 maart 2018 - 06:45   I  

Ook voor Anderlecht komt play-off 1 er met rasse schreden aan. Het begint dit weekend meteen met een belangrijke wedstrijd tegen AA Gent. Voor Vanhaezebrouck een speciale wedstrijd, tegen zijn ex-ploeg. Toch heeft Vanhaezebrouck wel wat kopzorgen.

Dennis Appiah viel uit met een blessure en op de rechterflank heeft de trainer van paars-wit erg weinig alternatieven. Gisteren kwam er dan weer goed nieuws uit de ziekenboeg van Anderlecht, want Andy Najar stond plots weer op het trainingsveld bij de rest van de ploeg. De Hondurees is wellicht eerste keuze op die rechterflank.

Toch mag Vanhaezebrouck die hoop opbergen. Volgens Het Laatste Nieuws is een terugkeer van Najar nog niet voor meteen. Een wederoptreden tegen AA Gent is volledig uitgesloten en ook nadien zal Vanhaezebrouck nog even moeten wachten op de Hondurees. De Hondurees zal normaal gezien ten vroegste op speeldag vijf van de play-offs, op 21 april tegen Racing Genk, zijn rentree kunnen vieren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Op zoek naar alternatieven

Vanhaezebrouck zal dus op zoek moeten naar alternatieven. Chipciu komt zo plots opnieuw in aanmerking voor speelminuten. De flankspeler was ontzettend belangrijk onder Weiler, maar krijgt van Vanhaezebrouck minder krediet. Ook Alexis Saelemaekers is een alternatief, al heeft de jonge speler van Anderlecht wel erg weinig ervaring. Een frisse Bruno in vorm zou dan weer eerste keuze kunnen worden, maar die mist al een hele tijd het vertrouwen om te flitsen zoals voorheen.

Poll: Wint Anderlecht tegen AA Gent?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024