Club Brugge-fans maken Anderlecht-speler belachelijk: "Is het al 1 april?"

Club Brugge-fans maken Anderlecht-speler belachelijk:
Maandag 26 maart 2018 - 18:26   I  

Club Brugge begint volgend weekend met een voorsprong van zes punten aan play-off 1. Eerste achtervolger RSC Anderlecht hoopt de titelstrijd tijdens de laatste tien wedstrijden van het seizoen nog nieuw leven in te blazen. Adrien Trebel, sterkhouder bij paars-wit, gelooft nog in de titel. Iets waar de fans van Club Brugge eens mee moeten lachen...

"Wie wordt kampioen? Anderlecht. Dat hoop ik toch", liet Trebel zich in een gesprek met Het Nieuwsblad ontvallen. De kloof met Club Brugge is niet onoverbrugbaar."

In de reguliere competitie stond er geen maat op blauw-zwart. “Ze speelden met een onberispelijke mentaliteit, stevig in duels. Of ze de beste waren? Dat weet ik niet. Door de trainerswissel en de verandering van spelwijze verloren we punten die we vandaag niet meer zouden verliezen. Dat Kara, de beste verdediger van België, geblesseerd is, helpt evenmin", merkte Trebel nog op.

De supporters van Club Brugge zijn het alleszins niet eens met Trebel. Zij vinden het zelfs grappig dat Trebel nog in de titel gelooft. "Is het al 1 april?" en "Ga maar weer met je Legoblokken spelen, jongen", klinkt het onder meer op de sociale media. De play-offs, het wordt iets om naar uit te kijken!

Poll: Wie pakt de titel?

TAGS  I  Trebel  I   Anderlecht  I   Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024