'Anderlecht onderhandelt met Galatasaray over eerste zomertransfer'

'Anderlecht onderhandelt met Galatasaray over eerste zomertransfer'
Zaterdag 24 maart 2018 - 19:20   I  

Marc Coucke is nog maar net voorzitter van Anderlecht, maar weet nu al dat er een hele berg op hem licht te wachten. De financiën terug stabiel krijgen, de club leiden en de juiste mensen op de juiste plaats zetten en natuurlijk de transfers regelen. De Anderlecht-fans verwachten er alvast veel fan.

Ook wat uitgaande transfers betreft staat er wel wat te gebeuren bij paars-wit. Zo maakt Trezeguet furore in Turkije bij Kasimpasa, dat ook een aankoopoptie heeft. Toch lijkt zijn toekomst niet bij Kasimpasa te liggen, maar wel bij Galatasaray.

Voorzitter Fatih Terim is dol op de Egyptenaar en zou hem graag halen als vervanger voor Garry Rodrigues, die wellicht naar Newcastle trekt. Toch zal het wellicht met Kasimpasa onderhandelen worden, want de kans is groot dat Kasimpasa de aankooptie van 2 miljoen zal lichten.

Een goed WK

Kasimpasa zal waarschijnlijk wel pas willen onderhandelen na het WK. Trezeguet zal daar de kans krijgen om te schitteren en de Turken hopen alvast dat de marktwaarde van de Egyptenaar zo de hoogte zal inschieten. Wie weet ziet Coucke een speler van 2 miljoen daarna voor minstens het dubbele vertrekken.

Poll: Verdiende Trezeguet een kans bij paars-wit?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024